Политическият PR Нидал Алгафари написа коментар относно политическата обстановка у нас

...
Политическият PR Нидал Алгафари написа коментар относно политическата обстановка у нас
Коментари Харесай

Алгафари: Боже, какви недорасляци ще решават съдбините ни

 Политическият PR Нидал Алгафари написа коментар по отношение на политическата конюнктура у нас от последните дни. По думите му недорасляци вземат решение съдбините, освен нашите, само че и на децата и внуците ни. Ето какво още написа той в профила си във фейсбук: 

Приятели,

всички тръбяха, че желаят смяна. Каква смяна ни демонстрираха? Смехотворна, тъжно плачевна и чалгализирано просташка!

Ако съдим по делата на някои народни представители ще стигнем до умозаключение, че не дребна част от електората, който ги е избрал е изтъкан от комплекси, нецензурност, неначетеност, завист и най-много от видната липса на обикновено образование.

Как да разпознаваем малцината рационални, знаещи и можещи народни представители, като тази институция ни залива с болонки, шубраци, 500 к, пазаруване на народни представители, като че ли са в махалата, с откровени неистини, сцепване на политически сдружения, полови намеци, подмятания за съвкупления изказани от трибуната на храма и се държат като ОППГ - проведена политическо незаконна група?

Кой харесва сходно държание?

Харесват го същите тези, които изпратиха в светая светих на демокрацията, Крачун и Малчо, Бай Ганя в най-сатиричния му тип, хора пред които и най-отвратителните мутри биха се засрамили. Тази част от националните ни избраници се гордеят с плоските си смешки, плиткоумните им " остроумия ", надявайки се, че простакът още веднъж ще ги припознае като свои. И евентуално по този начин ще стане и в идващото Народно заседание.

Тоз който би трябвало да пази конституцията си бърше задните елементи с главния закон. Друг погазил я, пък ще прави нов политически план и мнозина му припяват като зомбирани, обезумели и изпаднали в транс. Аверът му, назначил движимост в заобикалянето на данъчното облагане, е в цялостна подготвеност да се тури, където и да е, единствено и единствено да е към хазната.

Боже, какви недорасляци ще вземат решение съдбините, освен нашите, само че и на децата и внуците ни.

Толкова е неуместно!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР